; Skip to main content

Yes! Later als ik groot ben ga ik betaald over mijn favoriete serie: StarTrek praten. En later als ik groot ben is nu! Trots om mijn samenwerking met FolkertsenSmit aan te kunnen kondigen!

Ik ben in te huren als als spreker over Futurologie. Als Futurist kan ik je organisatie op vermakelijke wijze helpen bij nadenken en inzicht geven in de laatste technologische ontwikkelingen en welke kansen er mogelijk in schuilen!

In september stond het eerste optreden “Humanity Fuck Yeah” in de boeken in Gent en dat was een groot succes! Sindsdien heb ik al voor meerdere geweldige bedrijven lezingen mogen verzorgen over AI, technologie, leiderschap en toekomstige trends en ontwikkelingen.

Ik vind dat we als mensen onze verwondering over technologie aan het verliezen zijn en dat we dingen te vanzelfsprekend zijn gaan vinden! De recente ontwikkelingen op het gebied van Large Language Models zoals ChatGPT, Bard en Grok zijn ware technologische wonderen. Maar hoe werken ze nou echt?

Wat betekenen Neurale interfaces als Neural Link voor ons als mensheid? Is kernfusie echt de heilige graal van eindeloze energie? Hoe zit het met Moore’s Law, Quantum Computers en Nanotech?

Ook vind ik dat als maatschappij teveel zijn gaan geloven dat alles Kilo Utrecht Tango is zonder enig uitzicht op verbetering of oplossingen. In HFY wil ik het publiek hoopvolle technologische lichtpunten op de horizon plaatsen! Zonder naïef te zijn over de werkelijkheid en problemen waar we ons als mensheid ook in bevinden.

In deze talks, keynotes en lezingen over onder andere Artificiële Intelligentie en technologie geef ik op luchtige wijze inzicht in het concept: Live Imitates Art. Onze toekomst wordt in sterke mate bepaald door de verhalen die we verkiezen te geloven.

De inhoudelijke basis voor deze futurologie talk is gelegd in een serie Eindbazen Podcasts met o.a. Wouter van NoortRoanne van Voorst, Ph.D.Paul SmitIgor Beuker en Stefan Leijnen. Thanks voor jullie hulp! En uiteraard ontelbare uren Star Trek.

Als je me wil boeken als spreker of futuroloog, dan kan dat via mijn vrienden van Folkertsensmit.nl

Ik heb een aantal lezingen toegespitst op de ontwikkelingen in specifieke sectoren. Wil je er meer over lezen? Bekijk dan onderstaande links!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

 

Michel Vos

Author Michel Vos

More posts by Michel Vos

Leave a Reply