; Skip to main content

I made a thing. Meet DJINN-GPT. Een GPT gemaakt om jou te helpen bij het zo voortvarend mogelijk bereiken van je doelen! Careful what you wish for ­čśë

De laatste versie van Chat-GPT ondersteunt het maken van je eigen custom GPTs die je kunt voeden met je eigen data, kennis en instructies!

Op die manier heb ik DJINN-GPT voorzien van mijn boek Get Your Shit Together en wat Michel-TM-Prompt-Magic om van DJINN je ultieme Goalsetting coach te maken.

Ik heb deze GPT specifiek gemaakt om mensen te helpen bij het krijgen van overzicht, zichzelf beter organiseren en het bepalen van hun doelen.

Het helpt je bij het gebruiken van de belangrijkste technieken uit mijn boek: Minddump, Masterlist, Roadmap, Slice and Dice, Actielijst en Roosteren.

DJINN beschikt uiteraard ook over de andere 36 technieken uit het boek!

Je kunt DJINN-GPT hier uitproberen.

Stay Awesome

Michel

P.s.┬á Bonus voor de liefhebbers. Magic Retro Console is een Game-GPT die ik heb gemaakt om je een nostalgische game avond te bezorgen! Het maakt een game op basis van je retro platform en gametype van voorkeur. Dus bijvoorbeeld een adventure op de C64. Of een RPG op de Amiga. Inclusief gamemechanics en graphics! Have fun! ­čÖé

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

 

Michel Vos

Author Michel Vos

More posts by Michel Vos

Leave a Reply