; Skip to main content

BIOGRAFIE

Michel Vos – Futurist, Auteur & Podcaster

Vanaf een jonge leeftijd, geïnspireerd door de visionaire werelden van Star Trek: The Next Generation, heeft Michel een diepe passie ontwikkeld voor de samensmelting van wetenschap, technologie, science-fiction en de toekomstige samenleving.

Door zijn diepgewortelde kennis, opgedaan uit gepassioneerde interesse en talloze expertinterviews op het gebied van technologie en AI en als de gedreven auteur achter het inspirerende boek “Get Your Shit Together”, positioneert hij zich aan de voorhoede van het verkennen van de heldere paden die de toekomst voor ons in petto heeft.

BOEK MICHEL ALS SPREKER

Michel heeft mij in 42 minuten weten te vermaken en inspireren met zijn blik op onze (AI) toekomst. Met enthousiasme, een knipoog naar hoe wij dromen over technologie, humor, maar ook een serieuzere kant. Ook mijn IT collega's vonden Michel erg leuk, dus dank daarvoor!

Amanda de JongCIO Advisor Stedin

Futuroloog Michel Vos is een veelgevraagd spreker over AI. Op interactieve, praktische en humoristische wijze neemt hij mensen mee in de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Hoe komen we met AI tot minder werkdruk en meer werkgeluk?

Michel is host van de bekende podcast ‘De Eindbazen’ en auteur van de boeken “Get Your Shit Together” en “De weg van de uil”. Als expert op het gebied van timemanagement & AI, laat hij de mogelijkheden zien van AI en op welke wijze AI veel van onze routinematige handelingen zal overnemen.

De wereld verandert razendsnel, en Michel geeft mensen een hoopvolle inkijk in hoe de wereld er over tien jaar uit zal zien. Met de opkomst van AI zal er meer ruimte ontstaan voor ons als mens om meer te focussen op onze typisch menselijke eigenschappen, zoals het creëren van vertrouwen, het voelen van verbinding en het ervaren van werkplezier.

Ervaring en Invloed:

Doorheen zijn carrière heeft Michel niet alleen een diepgaand begrip verworven van de mechanismen van persoonlijke ontwikkeling en tijdmanagement, maar ook de kunst geperfectioneerd van het creëren van visionaire narratieven die een breed publiek aanspreken. Als host van de Eindbazen podcast, heeft hij de mogelijkheid gehad om met diverse experts te praten, en door middel van deze gesprekken, een rijke kennis en inzichten opgebouwd die hij nu deelt in zijn keynotes en sessies.

Visie op de Toekomst:

In een wereld die in het gezicht van exponentiële technologische vooruitgang vaak dystopisch lijkt, biedt Michel een hoopvolle lens, een die de wonderen en mogelijkheden benadrukt die voor ons liggen. Door middel van scherpzinnige analyses en futuristische scenario’s, gidst hij zijn publiek door een reis die niet alleen de technologische veranderingen verkent, maar ook hoe we als samenleving en individuen kunnen evolueren om deze veranderingen te omarmen, met een duidelijke en inspirerende visie vooruit.

Interactie met het Publiek:

Zijn presentaties zijn ontworpen om niet alleen te informeren, maar ook om te inspireren en te katalyseren. Met de integratie van pakkende science-fiction voorbeelden geeft hij intrigerende analyses van het potentieel van menselijke vindingrijkheid, creëert hij een dynamische en interactieve ervaring die deelnemers niet alleen uitdaagt om dieper te denken, maar ook om actie te ondernemen in het vormgeven van onze gedeelde toekomst.

Neem Contact Op:

Bent u klaar om samen een reis naar een helderdere, hoopvollere toekomst te ondernemen? Michel nodigt u uit om contact op te nemen met zijn agent en te verkennen hoe we samen de grenzen van het mogelijke kunnen verleggen en een nieuw tijdperk van innovatie en vooruitgang kunnen inluiden.

Bellen kan naar: 06 – 1343 6947

Aanvraag per mail kan hier.

Let’s shape the future, today.

“Verhelderend. Inspirerend & vernieuwd goeie spreker...” Als spreker weet hij prima nieuwe inzichten te geven. Je mee te nemen in zijn enthousiasme!

Bart Ten Oever

“Energiek, enthousiast, motiverend, resultaat en doelgericht...” Michel geeft energieke en motiverende lezingen. De praatjes zijn vol humeur en tegelijkertijd doel- en resultaat gericht.

Mark Bosland

“Energiek, Enthousiast, Lifehacker, Doelgericht, Efficient...” Michel heeft voor ons team een toffe workshop verzorgd. Daar heb ik persoonlijk de nodige handvatten aan overgehouden waarmee ik mijn persoonlijke effectiviteit heb verhoogd. De energieke presentatie van Michel is aanstekelijk.

Ruud Kuiperi

“Ondernemende inspirator met oprechte passie...”
Ik leerde Michel kennen toen ik hem vroeg te spreken op een congres over stress. Dit was op een hogeschool. Zijn praatje was inspirerend en activerend!

Ilse ter Meer

“Interessante stof, uitstekende presentatie...”
Vaak beluisterd via podcasts van Eindbazen; Aantal gesprekken en mail-conversaties gehad en ingehuurd als spreker voor een congres Michel vertelt erg interessante dingen en onderbouwt ze goed, het nodigt uit je hierin te verdiepen. Verder erg coole en waardevolle projecten!

Jan Stamhuis

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!